Candle-Can

CandleCan

CANDLE-CAN er en serie trælysestager, der produceres i Danmark hos et lokalt trædrejeri. Hver lysestage drejes af et enkelt stykke europæisk egetræ af høj kvalitet og håndpudses for den optimale finish.

Lysestagerne er unikke, da der til hver stage medfølger 6 udskiftelige silikonebånd i forskellige farver. Stagerne kan derfor tilpasses det udtryk og den stil der matcher kundens øvrige interiør og aktuelle humør. Da lysestagerne kan anvendes med både fyrfadslys, almindelige kronelys og små bloklys, får man ikke mindre end 18 variationsmuligheder i én enkelt stage.

CANDLE-CAN er skabt til det moderne elastiske hjem hvor kunden kan interagere med designet og være kreativ. Størrelser, overflader og farver kan mixes og matches for at skabe den eftertragtede unikke stil og stemning. CANDLE-CAN fås i 3 størrelser og 2 overflader – ubehandlet eg (lys) og røget/olieret eg (mørk).

Mål: Small: 91 x ø62 mm (250 ml) / Medium: 115 x ø62 mm (330 ml) / Large: 150 x ø62 mm (440 ml)
Lys: Passer til alm. kronelys, fyrfadslys og små bloklys
Materiale: Europæisk egetræ. Fås i ubehandlet, samt røget og olieret
Silikonebånd: Kan udskiftes efter behov. Alle 6 farver (lysegul, lime, grøn, lyseblå, rosa, pink) medfølger til hver stage
Design: Kristian Jakobsen (2013)